Vyana yoga: Reizen naar binnen

Ga mee op reis, welkom thuis

Leren om je lichaam te voelen en je beweging te ervaren en te begrijpen is de sleutel tot genezing. Dit klinkt misschien moeilijk, maar dat hoeft het niet te zijn. Je zult je bewustzijn beetje bij beetje vergroten en je beter, zelfverzekerder en meer rust in jezelf gaan voelen, zodra je ervoor kiest om de eerste stap te zetten om aandacht te schenken aan je lichaam. Ik werk graag met je samen op jouw reis.

Ga mee op reis in je eigen lichaam. Ik kan je ondersteunen bij meer rust in jezelf vinden. Tools met je delen om je bewuster te worden van jouw ervaring van je lichaam, beweging, ademhaling en geest. Jouw bewustwording kan je helpen jouw lichaam op een manier te gaan gebruiken die lichter en vrijer voelt. Minder pijn, angst en onzekerheid, meer rust, ruimte en gezondheid.
Ben jij klaar voor deze verdieping en je opnieuw te verbinden met de wijsheid in jou? Er zijn een aantal mogelijkheden.

Met een therapeutische yoga sessie kijken we samen naar wat jouw lichaam nu kan, wat jouw wens is en hoe we die naar elkaar toe kunnen brengen. Je leert je eigen beweegpatronen te voelen en ruimte, kracht en ondersteuning te brengen waar dat mist. Je wordt volledig begeleid bij het maken van eenvoudige bewegingen in combinatie met ademhaling. Op deze manier leer je efficienter te bewegen en verminder je pijnklachten.
Meer info klik hier.

Met mijn Thaise bodywork sessie kom je weer in contact met je lichaam. Door het ervaren van mijn aanraking en de bewegingen die ik met je lichaam maak landt je weer in je lijf. Je hoeft niks te doen, alleen waar te nemen wat er is in het moment.
Meer info klik hier.

Dit zijn effectieve manieren om je lichaam beter te leren kennen. Met meer begrip van je eigen lichaam kan je betere keuzes maken voor jezelf. Dit draagt bij aan meer zelfverzekerdheid, rust en comfort.
Je wordt je eigen heler.

Ervaar therapeutische yoga practices nu zelf op mijn Youtube kanaal.
Of doe mee met de wekelijkse online therapeutische en restorative yoga les. Elke donderdag van 19.00-20.30.

Prive yoga therapie sessies zijn beschikbaar (online).
Stuur me een berichtje om een gratis kennismakingsgesprek te boeken om meer te weten over hoe beter te gaan voelen!Ik heb bij Rianne 5 individuele yoga therapie sessies (online) gedaan, om mijn frozen shoulder klachten te ondersteunen. Ik ben diep onder de indruk van de expertise van Rianne. Zij werkt holistisch en zo bijzonder om te ervaren dat oefeningen met het bekken bijvoorbeeld ontspannend effect hebben op mijn schouder klachten. Rianne legt helder de oefeningen uit, ook met uitleg van een leuke skelet pop, om te laten zien hoe het lichaam in elkaar steekt en functioneert. Ze varieert de oefeningen. Ze weet exact de blokkades of valkuilen van verkeerde bewegingen te doorzien én ook wat helpend is om dan wel de juiste beweging te maken. Door haar warme aandacht en betrokkenheid, voelde ik me helemaal op mijn gemak, ook als een oefening even niet lukte en zij met vol geduld begeleidde. Dankzij de sessies ben ik me bewuster van mijn lichaamsbewegingen en voel ik meer ontspanning in mijn schouder. Ook heb ik nu een serie oefeningen die ik zelfstandig verder kan beoefenen. Ik heb genoten van de humor van Rianne en haar wijze lessen. Als je bewegingsklachten hebt, zou ik je zeker aanraden om jezelf persoonlijke yoga sessies bij Rianne cadeau te doen. je lichaam zal je er dankbaar voor zijn. Dank je wel Rianne voor het plezier en de waardevolle, helende ervaringen.

-Larissa-

Ik heb 5 sessies met Rianne via Zoom gedaan en was aangenaam verrast hoeveel details in beweging over het scherm komen. Hoewel ook best confronterend aangezien ik me realiseerde dat ik stijver ben dan ik dacht. Maar ze hielp me ook om gewoon te observeren zonder oordeel en te werken met wat is. Na de sessies kreeg ik gedetailleerde beschrijvingen van de bewegingen die we deden, zodat ik het later terug kan lezen. Omdat ik tijdens de begeleide sessies ook ontspannen werd en het gewoon moeilijk is om alles te onthouden. Ik heb een aantal aanhoudende schouderproblemen waar we indirect aan hebben gewerkt en de spanning die daar vrijkomt, helpt me minder pijn te ervaren in het dagelijkse werkleven. Ik kan iedereen in dit drukke leven aanraden om de tijd te nemen voor bewuste bewegingsoefeningen met mijn Rianne. Je hoeft geen pro te zijn om te beginnen, en je lichaam zal je er dankbaar voor zijn.

-Bianca-

Yoga therapie
Hoe beweegt jouw lichaam?
Beweeg met meer vrijheid en voel je lekkerder in je lijf. Leer te voelen, spanning los te laten, beter te ademen en efficienter te bewegen.
Ervaar dit online in een programma, tijdens individuele therapeutische yoga sessies (ook over Skype/Zoom) of bij een workshop.
Lees meer…
Thai bodywork
Wat heeft jouw lichaam nodig vandaag?
Ontspan diep terwijl je bewogen wordt en voel je als herboren met een Thaise massage (bekijk video).
Lees meer…
Rianne
Lees meer over de yoga therapeute, masseuse en oprichtster van Vyana yoga.
Lees meer…

Mijn reis

Mijn nieuwe manier van basic leven met Lotje

Ik ben Rianne en in 2015 ben ik begonnen met Vyana yoga, waarmee ik yogales en massages geef. Daarnaast had ik een baan als research analist in een laboratorium. In juli 2017 heb ik deze baan opgezegd en mijn levenstyle veranderd.

Samen met mijn Volkswagen bus Lotje heb ik vrij genomen om te reizen en om uit te zoeken hoe ik mijn passie voor yoga en lichaamswerk kon delen.

Mijn avonturen kan je volgen in mijn blog (in het Engels). Hier beschrijf ik de hoogtepunten en meer uitdagende momenten van het ‘vanlife’, de persoonlijke groei die ik ervaar door de relaties met de mensen en de wereld om mij heen.
Ik voelde mij niet altijd zo dapper en mijn levensverhaal van hoe ik hier ben gekomen kan je hier vinden (in het Engels).

In 2019, heb ik mijn levensstyle verder aangepast, vanwege een autoimmuun aandoening diagnose, waardoor ik nierpatient ben geworden. Mijn dieet is nu gezonder en puurder geworden om zo mijn lichaam te ondersteunen, zodat het zichzelf zo goed mogelijk kan onderhouden.

Vyana yoga is nu ontwikkeld tot een meer gedeelde ervaring van beweging in het lichaam en de wereld eromheen. In Maart 2021 ben ik begonnen met de opleiding yoga therapy bij Functional Synergy om my door te ontwikkelen to yoga/bewegings therapeute.

Door mijn reis wens ik jou te inspireren op jouw eigen reis naar een meer gebalanceerd leven.


Laten we samenwerken

Wil je graag met mij samenwerken op jouw retreat, guesthouse, vakantie of iets dergelijks? Stuur mij dan een berichtje!