Bewust Bewegen programma’s

Welkom op de plek die yoga naar jou toe brengt!

Deze beoefeningen kan je overal met je meenemen, waar je ook maar bent. Wanneer je ze koopt, zijn ze van jou. Er zijn GEEN lidmaatschap kosten aan verbonden.
Ze zijn allemaal ontworpen om je bewustwording van je lichaam, ademhaling en beweging te ontwikkelen. Dit kan je helpen om minder pijn te ervaren, makkelijker te bewegen, beter te slapen en meer rust in je hoofd te ervaren.

Op dit moment bied ik online Restorative yoga beoefeningen.
Bekijk deze filmpjes, om meer te weten te komen over wat dit inhoud.
Ook heb ik een Relax @ Work stoelyoga 10-daagse ontworpen om jou te ondersteunen tijdens je werkdag en verschillende kleinere bewuste bewegings pakketten.

Mocht je een specifieke persoonlijke vraag of probleem hebben, neem dan contact op voor 1-op-1 yoga therapie prive sessies via zoom.

Ik heb bij Rianne het Relax@Work programma gedaan en dit is echt heerlijk tijdens deze corona tijd. Zo fijn en belangrijk om tijdens een drukke werkdag waarbij je veel te veel en te lang achter de computer zit, om even een momentje voor jezelf te nemen, even uit je hoofd en in je lijf en helemaal ontspannen.
Elske


Cursussen

Houd de site in de gaten voor toekomstige online bewuste beweging yoga practices. Hier zal de nadruk liggen op het ontdekken van hoe de beweging door het lichaam beweegt.


“Rianne weet je met haar Art of not doing mee te nemen naar een bijzonder diepe ontspanning. Zij begeleidt je telkens op een dieper niveau weg van de stress en brengt je weer dichterbij jezelf. Bijzonder restorative…. herboren loop je weer naar buiten.”
Tamara


Hieronder vind je een gratis audio van een begeleide bodyscan (in het Nederlands) en video van mijn favoriete restorative vorm: Reclining Butterfly (in het Engels)!
Veel plezier <3

Note: Het betaalproces is alleen beschikbaar in het Engels, excuses voor het ongemak.